Fægteklubben

Aramis Dragør

De 10 bud til forældre

1.Overfør ikke din egne ambitioner og forventninger til dit barn. Husk på, at fægtning er dit barns sport. Forbedringer og fremgang kommer på forskellige tidspunkter for hvert enkelt individ. Døm ikke dit barns præstation i forhold til andre, og pres det ikke til at gøre, hvad du tror er rigtigt og forkert. Det fine ved fægtning er at enhver kan se fremgang i personlig forbedring, og derfor skal stræbe derefter.

 

2.Støt altid dit barn uanset situationen. Der er kun ét spørgsmål du med rette kan stille dit barn: ”Har du det sjovt med det du laver?” Hvis stævner og træning ikke længere er sjovt skal dit barn aldrig tvinges til at deltage.

 

3.Du skal ikke være træner for dit barn. Du har meldt barnet ind i klubben, hvor der er kompetente trænere, der varetager denne opgave. Underminér aldrig trænerens opgave ved at gå langs pisten. Træneren er ansvarlig for den tekniske og praktiske del af træningen. Du skal ikke komme med råd og vejledning til træneren eller barnet, heller ikke under stævner. Det er trænernes opgave. Det vil bare skabe forvirring og besværliggøre tillidsforholdet mellem fægteren og træner.

 

4.Hvis du er med ved stævner skal du være meget positiv. Kritisér aldrig dit barn eller træneren offentligt.

 

5.Du skal erkende at dit barn kan have frygt. Lad være at bagatellisere eventuel frygt. I stedet skal du opmuntre dit barn.

 

6.Lad være at kritisere frivillige og dommere, hvis ikke du har lyst eller overskud selv. De er frivillige og gør det af kærlighed, og interesse for sporten og gør det efter bedste formåen.

 

7.Ros dit barns træner. Forholdet mellem træner og fægter er ganske specielt og bidrager til dit barns succes samt velbefindende. Kritisér aldrig træneren i fægterens nærvær. Det vil kun skade forholdet mellem træneren og fægteren, og i værste fald få indflydelse på fægterens resultater.

 

8.Lad være med at ”shoppe” efter ”den bedste klub”. Enhver klub har sine problemer at slås med, selv klubber der skaber mestre. Tit er udøvere der skifter ofte, overladt til sig selv og har svært ved at finde ind i kammeratskabet.

 

9.Dit barn skal have andre mål end det at vinde. Det at give det bedste man har i sig, er faktisk mere vigtigt end at vinde.

 

10.Forvent ikke at dit barn bliver olympisk mester. Der er kun ganske få pladser på holdet der hvert fjerde år rejser til OL. Dit barns odds for at deltage på det hold er relativt små. Fægtning er så meget mere end OL, spørg bare træneren. Fægtning giver selvdisciplin og sportsmansship, det giver selvtillid og god fysik, og så giver det livslange oplevelser og venskaber. Fægtning skaber gode mennesker, og du skal være stolt af dit barn.
Nyheder

Sæsonstart er udsat
22. August 2019
Thumbnail Vores faste træningssted i Hollænderhallen eŕ endnu ikke klar. Vi afventer derfor, at hallen...
Thumbnail Rasmus Ladefoged var ene om at repræsentere Fægteklubben Aramis Dragør ved DM for B & U fægtere i...
Thumbnail Jævnfør klubbens vedtægter §6 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Fægteklubben Aramis...
Thumbnail Året 2018 blev et år præget af en større udskiftning af medlemmer, men vi har allerede etableret...

Træningssted
Brugtmarked
Forbund
Sponsorer
sponsorroller

Fægteklubben Aramis Dragør
Formand Lars Peter Olsen
Harevænget 49
2791 Dragør

 

Cvr. nr. 37765821

 

Mobil +45 2224 1685 - Formand Lars
Mobil +45 2618 6645 - Træner Peter
Mobil +45 5042 1897 - Træner Johannes

 

aramis@aramis-faegtning.dk

Bankforbindelse

Arbejdernes Landsbank
Reg.nr. 5325
Kontonr. 0248457

Genveje

Medlemsskab

Træningstider

 

Eksterne links

Ranglister


Copyright © 2019 Fægteklubben Aramis Dragør. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.