Dragør Nyt: Fægteklubben Aramis Dragør er for alvor i gang i Hollænderhallen

Fægteklubben så dagens lys i det tidlige forår. Henover foråret og sommeren har klubbens bestyrelse arbejdet på at skaffe det nødvendige sikkerhedsudstyr, så klubben kunne starte sæsonen på betryggende vis. En kombination af lånt udstyr fra klubberne i København City og Hellerup, et flot kontanttilskud fra fægteforbundet og nogle af Dragørs virksomheder til nyindkøb af udstyr, resulterede i at de første medlemmer er blevet introduceret til fægtesporten i den forgangne uge.

Tirsdag den 16. aug. 2016 var der åben træning for første gang, med besøg af Dragørs borgmester og 12 glade unge mennesker på balkonen i Hollænderhallen. Borgmesteren og klubbens bestyrelse kunne sammen, se de unge mennesker blive sat i gang med at fægte af klubbens træner Johannes Kristian Olsen, og borgmesteren lod sig lokke til en frisk lille duel mod træner Johannes til begejstring for de fremmødte.

Torsdag og fredag var der igen åben træning fra kl 18 – 20. Igen var der mødt mange op for at få en lille smag på fægtningens forunderlige verden.

Bestyrelsen vil gerne sende en stor tak til Hollænderhallens personale, borgmesteren, Dragørs erhvervsliv og ikke mindst de mange interesserede og kommende medlemmer for den meget positive modtagelse af fægteklubben. De kommende uger vil det stadig være muligt at forsøge sig ud i fægtesporten. Mød gerne op til på faste træningstidspunkter i Hollænderhallen på 1. sal . Alt du behøver er lange træningsbukser/joggingbukser, t-shirt, indendørs træningssko og en drikkedunk:

  • Tirsdag kl. 16 – 18 (primært børn/unge)
    Torsdag kl. 18 – 20 (primært børn/unge)
  • Fredag kl. 18 – 20 (Voksne)
  • Søndag kl. 10 – 12 (Alle)

Du kan læse alt om klubben på www.aramis-faegtning.dk og på Facebook.

 

20160816borgmesterformand
Dragørs borgmester Eik Bidstrup (tv) og formand Lars Peter Olsen (th) - Foto: Peter Borchardt

 

20160816johannesborgmester
Træner Johannes Olsen (tv) tager en duel med borgmester Eik Bidstrup (th) - Foto: Peter Borchardt