Fægteklubben

Aramis Dragør

Dragør Nyt: Penge til våben - og klar til kamp!

DragoerNyt
Bestyrelsen i Fægteklubben Aramis Dragør har brugt sommeren til at gå rundt med raslebøssen. Og har nu samlet penge til udstyr og er derved klar til første træningsdag tirsdag den 16. august i Hollænderhallen. Borgmester Eik Dahl Bidstrup vil overvære i træningen omkring kl. 17.00. Ligesom der vil være andre små overraskelser for de fremmødte.

Inspireret af et møde i Dragør Erhverv valgte fægteklubbens bestyrelse at henvende sig til en række lokale virksomheder for at få indkøbt det forskellige og nødvendige udstyr. Og det er lykkedes at skaffe en del af det ønskede udstyr. Andet er lånt af Fægteklubben Trekanten Østebro, Hellerup Fægte-Klub og af Dansk Fægteforbund der tilmed har støttet projektet med 20 000 kroner.

Tirsdag den 16.  august kl.16.00 vil være første dag med fægtning i Hollænderhallen. Her vil det være børne- og ungdomsfægterne der er i centrum, men voksne er også velkommen til at kikke forbi og høre om mulighederne for at komme til at fægte. Borgmester Eik Dahl Bidstrup vil komme forbi Hollænderhallen for at hilse på kommunens nye fægtere. Til lige med arbejder vi på at kunne komme med andre små overraskelser til de fremmødte til denne særlige dag.

Vil du prøve at fægte, møder du op i Hollænderhallen med et par lange sportsbukser, en t-shirt og  et par rene sportssko til indendørs brug fx et par badmintonsko. Resten af udstyret kan du låne i klubben indtil videre.

På klubbens Facebook-side kan du følge klubbens aktiviteter og på hjemmeside www.aramis-faegtning.dk kan du læse meget mere om klubben, sporten og finde informationer om træning og træningstider samt indmelde dig i klubben. I øvrigt kan du også her læse hvem det er der har støttet klubben med diverse gaver.

Husk I øvrigt at følge fægtekonkurencerne fra OL i Rio. Senere på året vil fægteren Patrick Jørgensen, der vandt bronze ved VM 2015, være deltager i Vild med Dans på TV2.

Træningssted
Brugtmarked
Forbund
Sponsorer
sponsorroller

Fægteklubben Aramis Dragør
Formand Lars Peter Olsen
Harevænget 49
2791 Dragør

 

Cvr. nr. 37765821

 

Mobil +45 2224 1685 - Formand Lars
Mobil +45 2618 6645 - Træner Peter
Mobil +45 5042 1897 - Træner Johannes

 

aramis@aramis-faegtning.dk

Bankforbindelse

Arbejdernes Landsbank
Reg.nr. 5325
Kontonr. 0248457

Genveje

Medlemsskab

Træningstider

 

Eksterne links

Ranglister


Copyright © 2023 Fægteklubben Aramis Dragør. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.